marți, 12 ianuarie 2010

Premiul de la Alina si multumirea mea

Primul meu premiu....

    Alina a fost foarte draguta si mi-a oferit aceasta diploma. Drept urmare m-am hotarat sa ii MULTUMESC pentru frumosul gest si pentru minunatele retete de pe blogul ei (pe care eu le astept cu nerabdare).
     Inspirata de pe blogul ei- http://alinaretetedietetice.blogspot.com/ mi-am "confectionat" floricele wassa si o imbietoare tarta cu mere (monti amandoua).


A rezultat un aluat un pic pretentios, cam rigid si s-a lipist usor de materialele de lemn cu care am lucrat. M-am descurcat  dupa ce am umezit cu apa fundul de lemn si sucitorul.

Un alt fel de tarta cu mere...foarte buna, o recomand.
        Reteta este aici-http://alinaretetedietetice.blogspot.com/2009/10/tarta-cu-mere.html, dar eu m-am jucat putin din curiozitate si pofta de nuca de cocos, in loc de o lingura de tarate am pus doua de nuca. N-am avut nici cele sase linguri de nuci ...mi-am facut placerea  si inainte de a baga tava in cuptor am ornat deasupra cu cateva nuci si alune (necoapte). Am facut deci: o tarta cu mere in tava de praji, reteta Alina-Teo (rezultand niste asocieri reusite)
        Draga Alina iti MULTUMESC din nou si la cat mai multe retete postate (sa am si eu de unde sa ma inspir)
Smiley

2 comentarii:

Alina spunea...

Wow ,ce frumos ti-au iesit
Iti multumesc ca-mi vizitezi blogul si-ti place sa mananci Monti
Tine-o tot asa

Te pup si iti doresc la cat mai multe retete

Ana spunea...

te asteapta si aici premii! Duminica placuta! http://jurnalulanei.blogspot.com/2010/01/premii-la-inceput-de-o-leapsa-si-o.html