Ajung acasa, ma apuc de preparatiune, conform instructiunilor din reteta de pe site.

o las la copt,nimic suspect....trece timpul de coacere o scot, arata bine n'am ce comenta. Am lasat-o putin la racit, foarte putin fiind ca era mare curiozitatea,
tai o felie dar painea mea avea miezul umed, cu aspect necopt...Pacat, imi zic hai sa o mai pun in cuptor, poate se mai usuca. Da, coaja s-a intarit ca piatra, miezul tot umezit...asta e nu mi-a iesit de prima oara.
Astept o saptamana, imi adun fortele si bunele intentii, ma pun iar pe facut paine care imi iese la fel de nereusita ca prima. M-am cam infuriat, dar asta e, m-am gandit sa apelez la search-ul de pe net de unde aflu ca nu e bine sa coci doar cu faina integrala de secara findca ingreuneaza aluatul.
Concluzia mea este ca trebuie sa citesc mai cu atentie retetele...in cea de paine scria clar ca se foloseste faina integrala de grau.
A treia incercare: am plecat sa ma aprovizionez, am folosit aceeasi reteta dar cu faina integrala de grau si a iesit o paine gustoasa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu